Uluslararası Ramazan Etkinlikleri'nin son konuğu Kırıkkaleliler oldu

Ankara Keçiören Belediyesi 4. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri'nin son gecesinin konuğu Kırıkkale oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 11:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Keçiören Belediyesi Uluslararası Ramazan Etkinlikleri Kırıkkale Gecesi ile sona erdi. Keçiören Halil İbrahim Sofrası'nda gerçekleştirilen iftar yemeğiyle başlayan Kırıkkale Gecesi, etkinlik alanındaki Kırıkkale Evi'nin açılışıyla devam etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği geceye AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Bülent Yağmur, Kırıkkale Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Cemal Sertkaya, Kırıkkale dernekleri ve vakıfların yöneticileri, belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Gecede sahne alan Kırıkkaleli aşıklar birbirinden güzel türküler seslendirerek dörtlükler okudu. Geceye katılan Kırıkkaleli sanatçılar da parçalarıyla etkinliğe renk kattı. Gecede sahne alan Kırıkkale Delice Belediyesi Halay Ekibi de vatandaşlar tarafından beğeni ile izlendi.

Sahne gösterilerinin ardından etkinliklerin kapanış konuşmasını yapan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Alnımızın akıyla bu dayanışma ve hoşgörü ayını en güzel biçimde değerlendirdik." dedi. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri ile Keçiören'de Ramazan'ın farklı yaşandığına değinen Başkan Ak, "Ramazan ayının güzel birlikteliğini hep beraber yaşamak istedik. Bu güzel etkinliklerimizde kardeşlerimizle aynı duyguları paylaşmak istedik. Dünyanın farklı coğrafyalarındaki Müslümanlarla güzel bir Ramazan yaşamak istedik. Büyük ülke ve büyük millet olmanın gereği olarak bu ayda paylaşarak, en güzel dayanışmayı sergileyerek kucaklaştık. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bize gösterdiği misyon ve hedef doğrultusunda Ramazan etkinliklerimizi uluslararası olarak gerçekleştirdik. Bu gece etkinliklerimizi noktalıyoruz, inşallah bir yıl sonra Ramazan-ı Şerif'in o güzelliklerini tekrar beraber yaşar ve daha güzel etkinliklerle karşınızda olmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Başkan Ak'ın ardından konuşan Kırıkkale Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Cemal Sertkaya da Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkür etti. AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu ise konuşmasında Keçiören'deki etkinliklere katılan ülkelerin bir çoğunun geçmişte Osmanlı sınırları içerisinde bulunan ülkeler olduğuna dikkat çekti.

Konuşmaların ardından Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, gecenin anısına AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu ve Kırıkkale Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Cemal Sertkaya'ya teşekkür plaketi verdi. Federasyon Başkanı Sertkaya da Başkan Ak'a misafirperverlikleri nedeniyle teşekkür plaketi takdim etti. Gecenin sonunda tüm katılımcılar birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber