BBP'liler askere gidemedi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Teşkilatı'nın geçtiğimiz günlerde 8 askerin şehit olması üzerine tepki olarak, askere alınmak üzere Osmangazi askerlik şubesine yaptıkları başvuru, şube tarafından teşekkür edilerek kabul edilmedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 12:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, geçtiğimiz günlerde 8 askerin şehit olması üzerine tepki olarak, ?Eğer Kandil'e gönderecek asker bulunamıyorsa, Büyük Birlik Partisi olarak askere ve akabinde Kandil'i lağım farelerinin başına yıkmak için Kandil'e çıkma talebinde bulunuyoruz? diyerek askere gitmek üzere Bursa Osmangazi Askerlik Şubesi'ne başvurmuştu.

BBP Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, konu ile alakalı yaptığı açıklamada, siyasi parti olarak ülke menfaatlerini misyon edindiklerini belirterek, BBP'nin peygamber ocağı askerliğe her Türk evladı gibi gönül verip, bu görevi ifa etmekten hiçbir zaman geri durmayacağını ifade etti. BBP Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, Bursa Osmangazi askerlik şubesine yaptıkları başvuru üzerine şubeden kendilerine cevabi bir yazı geldiğini bildirdi.

Cevabi yazıda, 'TSK hali hazırda kendisine tevdi edebilecek her türlü görevi yapabilecek insan gücü kaynağına sahip olduğundan askerlik hizmetini tamamlamış olan hükümlüler yine silah altına alınmamaktadırlar. TSK bölücü terör örgütüne karşı mücadelede sizin gibi vatan sevgisi yüksek, tarihi değerlerine bağlı vatandaşlarımızın destek ve sevgilerini her zaman yanında hissetmekte ve sizlerden almış olduğu güçle görevini en iyi şekilde yerine getirme gayreti içerisinde olmaktadır.' deniliyor.

Gönderilen yazının kendilerini duygulandırdığını belirten Ömer Ünsal, ?Mehmetçiklerimizi bu kutsal görevlerinde Allah muhafaza eylesin.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber