Gökkuşağı Derneği iftar verdi

Gökkuşağı Derneği'nce üniversiteli öğrenciler yararına iftar programı düzenlendi. Bu yıl ikinci kez gerçekleştirilen iftara yaklaşık 150 kişi katıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 21:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TUSKON'a bağlı Muş Aktif Sanayi İş Adamları Derneği (MAKSAD) Başkanı Cemaleddin Çelik, iftar programında oluşturulan örnek birlikteliğin çok anlamlı olduğunu söyledi. Muş'un son yıllarda özellikle hayvancılık ve tarım alanındaki çalışmalarla bir dönüşüm içinde olduğunu ve artık Muş'un daha yaşanabilir bir il konumuna geldiğini belirten Çelik, "Sivil toplum kuruluş üyeleri bu noktada sorumluluk almış durumdalar. Eğitim ve ekonomi alanında önemli katkılar sağlıyorlar. Vatandaşlarımızı bu güzel birliktelik içinde görünce burada bulunmaktan bir kez daha memnun oldum' dedi.

Çelik, öğrencilerin baş tacı olduğunu, onların geleceğin Türkiye'sinin mimarları olduğunu belirterek öğrencilere her anlamda sahip çıkılmasını istedi. Çelik, "Öğrenciler baştacımız, geleceğimiz, hayalimiz ve hedeflerimizdir. İnşallah geleceğin Türkiye'si onlar ile bu güzel çalışmalar üzerine çok sağlam bir temelle ilerleyecektir. Öğrencilerimiz mutlu oldukları zaman bizler de mutlu olacağız. Öğrencilerimiz güçlü olduğu zaman bizler de güçlü olacağız. Hepimizin insan olarak ihtiyacı olan şey manen ve madden yetişmiş olmanızdır." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber