Memur-Sen Genel Başkanı Gündoğdu: Ramazan iklimi hiç bitmesin

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Ramazan'ın getirdiği sevgi ikliminin bayramdan sonrada sürmesi çağrısında bulundu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ağustos 2012 12:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınlayan Ahmet Gündoğdu, bayramların, ortak paydaları olan insanların mutluluklarını birlikte paylaştığı özel günler olduğunu İslam'ın hediyesi iki güzel bayramdan biri olan Ramazan Bayramı'nın idrak edildiğini hatırlattı.

Toplumun en büyük özelliklerinden birinin sevinçleri, hüzünleri hep birlikte yaşamak olduğuna dikkat çeken Ahmet Gündoğdu, Memur-Sen'in Ramazan'daki faaliyetlerine değindi.

Gündoğdu, "Acılarımızı paylaşarak azalttık, mutluluklarımızı da paylaşarak çoğalttık. 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir' ilkesini hayat tarzı olarak belirlemiş bir millet olarak, yakın ve uzak komşularımızı gözettik. Bu yıl, Memur-Sen olarak Samsun'da sel felaketine maruz kalmış vatandaşlarımızı iftar soframıza konuk etmenin yanı sıra Myanmar'daki Arakan Müslümanlarının seslerini dünyaya duyurmalarını sağladık, onlar için de yardım kampanyası başlattık." dedi.

Ramazan'ın oluşturduğu hoşgörü ve sevgi ortamının sürmesinin, birlik ve beraberlik açısından önemli olduğunu da vurgulayan Gündoğdu, yardımlaşma, iyilikte yarışma gibi güzel hasletlerin Ramazan'dan sonra da devam etmesi gerektiğinin altını çizdi. Bayramları bayram tadında yaşamak gerektiğine dikkat çeken Gündoğdu, bayramda yapılması gerekenlerin yerine getirilmesini istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber