Mezarlıklarda bayram yoğunluğu

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Osmaniye Şubesi tarafından Ramazan Bayramı nedeniyle Osmaniye'deki şehitlikler ziyaret edildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ağustos 2012 16:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlk ziyaret Belediye Asri Mezarlığı'ndaki Garnizon Şehitliği'nde yapıldı. Ziyarete katılan İmamlar tarafından şehitler için Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi. Ardından şehit mezarlarına karanfil bırakıldı. Daha sonra Karacalar Mezarlığı ile Envarul Hamit Cami (Büyük Cami) bahçesindeki şehitlerin mezarları ziyaret edildi. Buradaki şehitler için de dua edilip, mezarlarına karanfil bırakıldı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı Durmuş Öksüz, "Şehit ailelerimiz bayramlara buruk olarak girmektedirler. Bizler de hem onların bu acılarını hafifletmek, hem de şehitlerimiz için dua etmek amacıyla arife günü mezarlıkları ziyaret ettik. Bu vatan için canlarını veren, kanlarını akıtan kahraman şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Bir kez daha ruhları şad olsun diyoruz. Vatan her zaman onlara minnettar olacaktır." dedi.

Şehitlik ziyaretlerine Osmaniye Vali Yardımcısı Yusuf Özdemir , Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Osmaniye Şubesi Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Kadir Kara, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcısı ve Garnizon Komutanı Muhabere Kurmay Albay Ersin Kaya, Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürü Piyade Albay Salih Taşkın ile şehit yakınları katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber