TOGEM'den çocuklara bayram hediyesi

Mardin Belediyesi bünyesinde kurulan Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM), Ramazan Bayramı öncesi yardıma muhtaç ailelerin çocuklarına giysi yardımında bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ağustos 2012 17:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kız ve erkek çocuklarından oluşan toplam yüz kişi yeni elbiselerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

TOGEM Onursal Başkanı ve Mardin belediye başkanının eşi Fahriye Ayanoğlu, TOGEM'İN Mardin'in iyilik için atan yüreği olduğunu belirterek, "Hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla Ramazan ayı boyunca dar gelirli ailelerimize çeşitli yardımlar yaptık. Bugün de çocuklarımıza bayram hediyesi verdik. Ramazan Bayramı'na kadar muhtaç insanların ihtiyaçlarını karşılayacağız, yoksula bayramı, yetime tebessümü yaşatmaya devam edeceğiz." dedi

Herkesin insanca yaşadığı, bütün imkanlardan adil ve eşit şekilde yararlandığı bir Türkiye hedeflediklerini vurgulayan Ayanoğlu, "17 ayı aşkındır yaşanan iç savaş nedeniyle ülkelerini terk edip Türkiye'ye sığınan on binlerce Suriyeliyi unutmadığını, onlara gıda ve giysi yardımında bulunduk. Umut ediyoruz ki Suriye'deki savaş bir an önce sonlansın. İlişkilerimiz Suriye ile eskisinden daha güzel bir hale gelsin." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber