Tekerleği kopan motorsiklet bariyerlere çarptı: 2 yaralı

TEM otoyolu üzeri Okmeydanı sapağı Mecidiyeköy istikametinde seyir eden 34 BR 4210 plakalı motorsikletin arka tekerleği koparak bariyerlere çarptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ağustos 2012 08:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TEM otoyolu Okmeydanı sapağı Mecidiyeköy istikametinde seyir eden 34 BR 4210 plakalı motorsikletin arka tekerleği koptu. Tekerleği kopan motorsikletin sürücüsü kontrolünü kaybederek bariyerlere çarptı. Motorsiklet üzerinde bulunan sürücü Toygar Akdikmen ve arkasında oturan Gamze Koca belli bir süre uçtuktan sonra bariyerlerin önüne düştü. Olay yerinden geçen doktor Kemal Gürsel yerden yatan iki yaralıya ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yaklaşık 20 dakika yerde bekleyen yaralılar olay yerine gelen ambulansla yaralılar Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerinde yaralılara ilk müdahalesini gerçekleştiren doktor Kemal Gürsel, yolda araçlarıyla seyir ederken yerde tekeri kopmuş bir motorsiklet gördüklerini söyledi. Gürsel, "Vatandaşlar tarafından yanlış bir müdahale yapılmasını engellemeye çalıştık. Ben ilk müdahaleleri gerçekleştirdim. Yaralı bayanın kafatası tramvasına bağlı olarak beyin kanaması var. Solunumu şuanda devam ediyor. Bayanın yoğun bakım desteğine ihtiyacı olacağını düşünüyorum. Erkek olan yaralının durumunun biraz daha iyi olduğunu gördüm. Biz geldiğimizde kaza meydana gelmişti. Arkadaşımla beraber ilk yardım müdahalesini gerçekleştirdik. Boyunluğunu taktık. Stabilize etmeye çalıştık. Hastanın kulağından gelen bir kanaması vardı. Onu stabilize ettik." şeklinde konuştu.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Toygan Akdikmen'in kolunun kırıldığı hayati bir tehlikesinin olmadığını, Gamze Koca'nın yoğun bakımda olduğu hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber