Acılı anne yürekleri dağladı: Kızım gelin oldu

Gaziantep'te, Şehitkâmil İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde meydana gelen terör saldırısı sonucu yaralı olarak hastaneye kaldırılan, ancak kurtarılamayan 13 yaşındaki Sena Büyükkonut'un ailesi Adli Tıp Kurumu önünde sinir krizleri geçirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ağustos 2012 13:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eline gelinlik alan anne Tülay Büyükkonut, gözyaşlarına boğularak etrafındakilere, ?Kızım gelin oldu' diye bağırdı. Acılı annenin diğer kızı Büşra ise ?Anne kardeşim şehit oldu' diyerek teselli etmeye çalıştı.

Gaziantep'te 9 kişinin ölümü ve 69 kişinin yaralandığı terör saldırısının ardından, ölen vatandaşların yakınları Adli Tıp Kurumu'nda DNA sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Öte yandan, saldırıda yaralı olarak hastaneye kaldırıldıktan sonra kurtarılamayan 13 yaşındaki Sena Büyükkonut'un acılı ailesi de cenazelerini alabilmek için Adli Tıp Kurumu önüne geldi.

Genç kızın yakınları sinir krizleri geçirirken, eline gelinlik alan anne Tülay Büyükkonut ise ?Kızım gelin oldu' diyerek gözyaşı döktü. Acılı anneyi yakınları sakinleştirmeye çalışırken, diğer kızı Büşra ise annesini ?Anne ağlama, kardeşim şehit oldu' diyerek teskin etmeye çalıştı. Patlama sonucu yanan halk otobüsünde olduğu öğrenilen Büyükkonut'un bayram dolayısıyla bir alışveriş merkezine gezmeye gittiği ve dönüş yolunda olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber