Acılı anne ve baba, 2 aydır oğullarının katilinin bulunmasını bekliyor

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, 2 ay önce arkadaşlarıyla av dönüşü sırasında, kimin silahından çıktığı belli olmayan kurşunlarla hayatını kaybeden gencin ailesi, oğullarının katilinin bulunmasını istiyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ağustos 2012 13:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaklaşık 2 ay önce arkadaşları S.I., A.K. ve Y.K. ile Kızyusuflu köyüne domuz avına giden Tahsin Karaüce (22), arkadaşlarıyla evlerine dönmek için yol kenarındaki otomobilin yanına geldi. İddiaya göre, gençler otomobillerine binmeden, nerden geldiği belli olmayan 3 el tüfek sesi duyuldu. Olayda, Tahsin Karaüce aldığı saçmalarla yaralandı. Arkadaşları tarafından Osmaniye Devlet Hastanesi'ne götürülen Karaüce, müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından, soruşturma kapsamında ava giden diğer üç kişi, savcılık tarafından sorgulandı ve serbest bırakıldı. Olayın üzerinden geçen 2 aylık süre içerisinde oğlunun katilinin bulunamamasına tepki gösteren baba Durdu Karaüce, ?Bugün bayram, fakat bayram bize zehir oldu. Oğlumun katili hala bulunamadı, katil köyde elini kolunu sallaya sallaya geziyor. Bizim kimseyle bir sorunumuz yoktu. Oğlum ava gitmiş fakat elinde silahı da yoktu, olsa da kullanmasını bilmez. Ava gittiği arkadaşlarının daha önce akrabaları ile husumeti varmış. Oğlum suçsuz yere öldü. Oğlumun katilinin bulunmasını istiyorum.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber