Sarıçam Belediyesi'nin hizmet binası yapılacak

Adana'nın merkez Sarıçam ilçesinde henüz kamu kurumlarının hizmet binalarının olmaması hizmet sunumunda sıkıntılara neden oluyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ağustos 2012 13:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye bu alanda hizmet binası yapmak için girişimlerini hızlandırdı.

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, yaklaşık iki yıl önce gerçekleştirilen proje ve arsa tahsisinin ardından hizmet binası yapımı için önlerinin açıldığını söyledi. Belediye meclisinin onayı ile İller Bankası Genel Müdürlüğü tarafından da kredinin sağlanması için herhangi bir engelin kalmadığını belirten Zenbilci,?İçişleri Bakanlığı belediyemizin kredi kabiliyetinin yeterli olduğuna dair verdiği kararla kredi başvurusunda bulunduk. Kredi tahsisinin ardından ihaleye çıkıyoruz.? dedi.

Bu arada ilçenin uzun yıllar kanayan sorun olan yeni kurulan mahallelerin sokaklarının yapımı için de yaklaşık 7 milyon Türk lirası tutarında bir yatırım için kolları sıvadıklarını bildiren Ahmet Zenbilci, şunları söyledi: ?İller Bankası'ndan talep ettiğimiz kredi de onaylandı. Yolların ve parkların yapımını temin ettiğimiz bu krediler ile kısa sürede tamamlanacak. Sarıçam halkı kışın çamurdan, yazından şikayetçi olduğu tozdan kurtulacak.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber