Başkan Özgan köyleri ziyaret etti

Çukurköprü, Faydalı ve Çokak köylerine giden Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan burada vatandaşlar ile bayramlaştı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ağustos 2012 16:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Köylerde bulunan kahvehaneleri tek tek ziyaret eden Başkan Özgan köylülerin sorunlarını dinleyerek uzun süre sohbet etti. Köylüler, düzenli olarak köylerinin sivrisineklere karşı ilaçlandığı için Başkan Özgan'a teşekkür etti.

Başkan Özgan, Kozan Belediyesi ve hayırsever işadamları tarafından çevre düzenlemesi gerçekleştirilen Çukurköprü Camii'ni ziyaret ederek, cami cemaati ve köy halkı ile de bir süre sohbet etti. Özgan, ?Belediyemiz ve Çukurköprülü hayırsever işadamlarımızın destekleri ile çevre düzenlemesi gerçekleşen camimizi görmek için buradayız. Bizler daha önce bu caminin çevre düzenlemesini gerçekleştireceğimiz sözünü vermiştik ve bugün sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca bu hizmette emeği geçen Çukurköprülü işadamlarımıza da sonsuz teşekkür ediyorum.? dedi.

Cami cemaatinden Çukurköprü köyü sakini Şevket Üstündağ, ?Sayın Başkanımızdan Allah razı olsun. Kendileri daha önce camimizin çevre düzenlemesini gerçekleştireceği sözünü vermişti. Bugün de çevre düzenlemesi gerçekleşen camimizin bahçesinde bizleri ziyaret etmesi cemaatimizi haliyle memnun etti.? ifadesini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber