İzmir'de paniğe neden olan aracın sahibi bulundu herkes rahat nefes aldı (2)

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki İzmir Adliyesi'nin Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Sulh Hukuk Mahkemeleri'nin bulunduğu 288/5 sokağa park edilen lüks araç paniğe neden oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ağustos 2012 17:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ön ve arka plakaları sökülen Mercedes marka otomobilden şüphelenen vatandaşlar, polise haber verdi. Polis, sokağın giriş ve çıkışlarını güvenlik şeridi ile kapattı. Güvenlik amacıyla İzmir Adliyesi'nin ek binası boşaltıldı. Bölge güvenlik şeridiyle çevrildi. Olay yerine intikal eden bomba imha ekipleri, uzaktan kumanda ile herhangi bir saldırı olmaması amacıyla jammerlerle elektronik iletişimi kesti.

Bomba paniğine neden olan aracının yapılan araştırma sonucunda sahibine ulaşıldı. Otomobilin sahibinin bir avukat olduğu ve sahibi tarafından bulunduğu yere 18 Ağustos'ta park edildiği belirlendi. Avukatın şehir dışında olduğu, bürosunun aracın park halinde bulunduğu sokaktaki bir işhanında olduğu öğrenildi. Aracın satışının ise yeni yapılması nedeniyle plakasının bulunmadığı bildirildi.

Araçta bomba olmadığının anlaşılmasının ardından herkes rahat bir nefes aldı. Boşaltılan İzmir Adliyesi ek binasında tekrar hizmet verilmeye başlandı. Polis, incelemenin ardından güvenlik şeridini kaldırarak sokağı ulaşıma açtı. Bomba imza uzmanlarının incelemesinin ardından paniğe neden olan araç emniyet otoparkına götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber