Bursa'da ölen 3 yavru kedi hayvanseverleri ayağa kaldırdı

Bursa şehir merkezinde metruk bir binanın bahçesinde 3 yavru kedinin esrarengiz bir şekilde ölmesi, hayvanseverleri ayağa kaldırdı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ağustos 2012 10:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Baro Hayvan Hakları Komisyonu Başkanı Ümran Babacan, konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Setbaşı Caddesi üzerindeki metruk bir binanın bahçesindeki 3 kedi yavrusu esrarengiz bir şekilde hayatını kaybetti. Hayvanseverler ise yavru kedilerin ölümünden belediye ekiplerini sorumlu tuttu. Hayvanseverlerden Besim Sezgin, söz konusu tahtaların kaldırılması için belediyeye dilekçeyle müracaatta bulunduğunu ifade ederek, "Biz buradaki hayvanları mama su ve süt vererek besliyorduk fakat belediye ekipleri, metruk binanın bahçesindeki demir korkulukları tamamen tahta ile kapattı. Koyulan yiyeceklere ulaşamayan yavrular açlıktan öldü" iddialarında bulundu.

Bursa Barosu Hayvan Hakları Komisyonu Başkanı Ümran Babacan ise, olayla alakalı soruşturma açılması için gerekli müracaatta bulunacaklarını ifade ederek, "Konunun sonuna kadar takipçisi olacağız. Sorumlular kimse tespit edilerek cezalandırılsın. Artık 21. yüzyıl Türkiye'sinde bu gibi durumlar yaşanmamalı" diye konuştu. - Bursa

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber