Ağrı Valisi Tekinarslan, Sanayi Sitesi'nin elektrik sorunu ile ilgilenecek

Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, yaklaşık 10 gündür elektrik sorunları ile gündeme gelen Patnos Sanayi Sitesi'ni yerinde inceleyerek, sorunun çözümü için çalışacağını belirtti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ağustos 2012 19:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Patnos'a geldi. Patnos hakkında Kaymakam Murat Beşikci'den bilgi alan Vali Tekinarslan, daha sonra beraberindeki heyetle atıl durumdaki eski Devlet Hastanesi binasını dolaştı. Burada Özel İdare Müdürü Gündoğdu Kısa'dan bilgi alan Tekinarslan, daha sonra beraberindeki heyetle Yeni Patnos Devlet Hastanesi'ne geçti. Hastanede Başhekim Yardımcısı Ramazan Han tarafından karşılanan Tekinarslan, daha sonra hastane hakkında Müdür İbrahim Kaya'dan bilgi alarak hastaneyi dolaştı.

Yaklaşık 10 gündür elektrik sorunları ile gündeme gelen Patnos Sanayi Sitesi'ni yerinde inceleyen Vali Tekinarslan, burada sanayi esnafının sorunlarını dinledi. Sanayi Sitesi Başkanı Şahabettin Kaya, yaklaşık 10 gündür elektriklerinin olmadığını ve kendilerinden yardım beklediklerini söyledi. Kaya, "Kendi imkanlarımızla sanayimize su, elektrik, yol ve bunun gibi şeyleri karşılıyoruz ama yetersiz. Buna sizin el atmanızı istiyoruz." dedi. Vali Tekinarslan ise ellerinden geleni yapacakları sözünü verdi.

Sanayi sitesinde tamir atölyesinde sanayi esnafı ile çay içen vali, sanayi içerisindeki esnafları tek tek dolaşarak sıkıntılarını dinledi. Daha sonra şehir merkezine geçen Vali Tekinarslan, burada esnafları tek tek dolaştı. Sonrasında bir konfeksiyona giren Vali Tekinarslan, ardından, beraberindeki heyetle birlikte Menders Caddesi'ni dolaştı. Tekinarslan, son olarak AK Parti Patnos İlçe Başkanı Mehmet Fatih Işık'ın sahibi olduğu Eko-Mar AVM'ye geçerek, burada beraberindeki heyetle birlikte çay içTİ.

Vali Mehmet Tekinarslan'ın Patnos ziyaretine AK Parti Milletvekili Ekrem Çelebi, AK Parti Patnos İlçe Başkanı Mehmet Fatih Işık, Patnos Kaymakamlığı'na vekaleten bakan Kaymakam Murat Beşikci, Özel İdare Müdürü Gündoğdu Kısa, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Yaman, il genel meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber