Silah patlamadı hayatta kaldı

Fethiye'de bir iş yerini basan üç kişiden biri iş yeri sahibine elindeki silahı doğrultup ateşledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ağustos 2012 09:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Öfkeli saldırganlar silah kapzasıyla iş yeri sahibini ve eşini başından darp ettiler. İş yerinin güvenlik kamerasına saniye, saniye yansıyan olayın ardından iş yeri sahibi ?Beni Allah korudu. Dört kez silah sıktılar kurşunlar sağa sola gitti. Bir metreden silahı doğrultup iki kez ateş etti. Silah patlamayınca hayatta kaldım? dedi. Fethiye'nin göbeğinde bulunan bir kebapçı dükkanını basan üç kişi kebapçı ile eşini hastanelik etti. İş yerinin sandalye ve masalarının havalarda uçuştuğu kavga sırasında iş yerini basanlardan biri tabanca ile rastgele ateş ederken Gaziantep' li iş yeri sahibi ile eşi yerlerde sürünüp tekme ve yumruklara hedef oldular.

Bir ara elindeki tabancayı iş yeri sahibine bir metreden ateş eden kavgacılardan biri silah tutukluk yapınca ikinci kez bir kez daha tetiği çekmesine rağmen tabanca patlamayınca iş yeri sahibi yaralı olarak hayatta kaldı. İddialara göre olay Fethiye Kaymakamlık binası arkasındaki Reşit Bayhan (40)'a ait kebapçı dükkanın da meydana geldi.

Gece saat 01:00 sıralarında iş yerini kapatan Reşit Bayhan ve eşi Meral Bayhan (36) çocukları ile birlikte otomobile bindikleri sırada yan tarafta komşuları olan bir iş yerinin sahibi M.A.S ile birlikte 3 kişi silah doğrultup üzerini aradılar. Reşit Bayhan'ın üzerindeki 4 bin 80 TL'yi aldılar. Meral Bayhan silahı olan kişiyi ittirince Reşit Bayhan dükkana doğru kaçtı. Arkasında 4 el silah patladı. Kurşunlardan kaçan Reşit Bayhan'ın peşine takılan M.A.S ile diğer iki kişi tekme tokat giriştiler. Sandalyelerin havada uçuştuğu bu kavga ırasında M.A.S elindeki tabancanın kabzasıyla önce Meral Bayhan'ın kafasına vurduktan sonra Reşit Bayhan'ın peşine takıldı. İş yeri sahibi eline geçirdiği sandalye ile silahlı bu kişiye direnmeye çalışırken gözü dönmüş saldırganlardan M.A.S elindeki silahı doğrultup tetiği iki kez çekmesine rağmen silah patlamadı. Saldırgan elindeki silahın kabzasıyla iş yeri sahibinin başına vurup iki arkadaşıyla kaçtı. Olay yerine gelen polis ekipleri 112 Acil Ambulanstan yardım istedi. İş yeri sahibi Reşit Bayhan ile eşi Meral Bayhan 112 acil Ambulans ile Fethiye Devlet Hastanesine kaldırılıp tedavi altına alındılar. Olaya Fethiye Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri el koydu.

Olayı anlatan Gaziantepli kebapçı Reşit Bayhan ?01 sıralarında dükkanımı kapattım. Komşumuz işyerinin sahibi M.A.S yanında iki kişiyle bizi bindiğimiz arabamdan indirdi. Belinden silahı çekip doğrulttu. üzerimi arattı. 4 bin 80TL kira paramı aldı. Bir an boşluktan yararlanıp dükkanıma doğru kaçtım. Arka arkaya ikişer kere olmak üzere 4 el ateş etti. Kendimi sandalye ile korumaya çalışırken silahı bir metreden doğrultup tetiği çekti. İki kez ateş etmesi,ne rağmen silah patlamadı. Allahım beni korudu. Üzerime atılıp silahın kabzasıyla kafama vurup ağır yaraladı. Bu işi çekememezlik ve kıskançlıktan olduğunu sanıyorum. Burada 4 yıldır kebapçılık yapıyorum. Sık sık husumet güdüyordu? dedi. Başından darp edilen Meral Bayhan ise darp edilen Meral Bayhan ise kadına şiddet bir kez daha ortada. Saldırganlar hiçbir şey dinlemeden ateş ederek bizi bu duruma düşürdüler. Üç çocuğumuz ile misafirimizin iki çocuğu önünde bize bu saldırı gerçekleştirildi. Başıma tabanca kabzası ile vurdular. Tekme tokat attılar. Her şey güvenlik kamerasında mevcuttur. Tabanca ile 4kez ateş ettiler. Allahtan kurşunlar isabet etmedi. Hele son iki kez ateş ettiğinde tabanca patlasaydı, şuanda eşim hayatta yoktu? dedi.

Fethiye Emniyet müdürlüğü polis ekipleri M.A.S ile birlikte firar eden isimleri tespit edilen üç kişiyi hemen her yerde ararken olay kebapçı dükkanının güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber