Satıoğlu: Şehitler diyarının değerlerine sahip çıkılmalı

Türkiye Harp Malulü, Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Berat Satıoğlu, dernek olarak çalışmalarını kendi çabaları ile gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ağustos 2012 12:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Satıoğlu, "Her işimizi kendimiz yapıyoruz. Bu konuda belediyemiz ve valiliğimizin destekleri elbette oluyor. Fakat biz şehitlerimize ve ailelerine daha çok sahip çıkılması gerektiğini düşünüyoruz. Bunun için de hem vatandaşlarımızdan hem de idari amirlerimizden destek bekliyoruz.? dedi.

Berat Satıoğlu, yaptığı açıklamda, dernek olarak çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi. "Çalışma alanımızı genişletmek ve şehit ailelerimize daha rahat destek sağlayabilmek için valiliğimizden yeni bir dernek yeri talep ediyoruz." diyen Satıoğlu, İstiklal Parkı içerisinde derneğin adıyla da birebir örtüşecek bir alanda ya da şehir parkı içerisinde bir yer istediklerini belirtti.

"KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ'NİN BİNALARINDAN BİRİ ŞEHİTLERİMİZİN ADIYLA ANILSIN"

Satıoğlu, Türkiye Harp Malulü, Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şubesi yönetimi olarak şehitler diyarı Kastamonu'nun adını dünyaya duyuran Kastamonu Üniversitesi ile ortak bir çalışma yapma amacı içinde olduklarını belirtti.

Satıoğlu, "Dernek olarak şehitlerimizin adlarının Kastamonu'yu temsil eden kurumlarda yer almasını istiyoruz. Bununla alakalı ilk adımı şehit polisimizin adına karakol açarak gerçekleştirdik. Şimdi ise Kastamonu Üniversitesi'nin fakülte binalarından birine şehitlerimizden birini adının verilmesini istiyoruz.? şeklinde konuştu.

"TERÖR LANETİ SON BULACAK"

Son dönemlerde tüm Türkiye kan ağlıyor. Yıllardır Türkiye'nin üzerinde gezen terör belası son günlerde yüzünü iyice göstermeye başladı. Kısa zaman zarfında çok sayıda gencimizi şehit verdik. Türkiye Harp Malulü, Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Berat Satıoğlu, terör lanetinin son bulacağını, bu konuda hükümete güvendiklerini ifade etti.

?Gencecik bir umut ve hayat bu kadar ucuz olmamalı.? diyen Satıoğlu, Türkiye'nin konum itibariyle komşularının iştahını kabarttığını, bu nedenle bu kadar olayın yaşandığını belirtti. Satıoğlu, çocuklara vatan sevgisinin ve değerlerin küçük yaşta aşılanması gerektiğini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber