AK Parti İl Başkanı Köktaş: Biz de asla rehavet, yorulmak, bıkkınlık yok

AK Parti Samsun İl Başkanı Köktaş, "Biz de asla rehavet, yorulmak, bıkkınlık yok. Biz her zaman ilk günkü gibi enerjimizi muhafaza eden bir teşkilat yapısına sahibiz."

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ağustos 2012 17:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Partisinin yeni il başkanlığı binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Fuat Köktaş, muhalefet partileri yöneticilerinin hükümeti muhalefet olsun diye eleştirip açıklama yaptığını söyledi. Köktaş, MHP İl Başkanı Şaban Kılıç'ın "AK Parti'yi limon gibi sıkacağız" sözlerine atıfta bulunarak, "Biz de asla rehavet, yorulmak bıkkınlık yok. Biz her zaman ilk günkü gibi enerjimizi muhafaza eden bir teşkilat yapısına sahibiz. Bizler şehrimizin önceliklerini bilen bir teşkilatız. AK Parti'yi limon gibi sıkacağı diyenler var. Bizde taşı sıkar suyunu çıkarırız." ifadelerini kullandı.

Yaşanan sel sonrası muhalefet partileri tarafından gündeme getirilen bazı eleştirilere de değinen Köktaş, "İktidarımızdan önce yapılan alt yapı çalışmaları için bugün bizleri eleştirenler önce vicdanlarının sesini dinlesinler. Bizim dönemimizden önce yapılan alt yapıların yetersizliğini siyasi erke mal edilmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum. Bunu bu şekilde gündeme getirmek haksız bir davranıştır." diye konuştu.

"Terörü lanetle kınıyoruz. Teröristler çoluk çocuk demeden, asker, sivil demeden katliam yapmaya başladı. Hükümetimizin terörle mücadelesi sürecektir. Teröre ve teröristlere gereken cevap verilecektir" diyen Köktaş, Samsunspor'un otopark konusunda da şunları kaydetti, "Samsunspor'un otopark konusuyla yakinen ilgilendik. Bu hukuk sorunuydu daha önceki yönetimlerin ihmalinden kaynaklanan tahliye işiydi. Yapılacak bir şey yoktu. Tahliye kaçınılmaz oldu. Samsunsporluluk antreman sahasına bir tepsi baklava getirmekle olmuyor. Kombine bilet almakla da olmuyor. Kusura bakmasın kimse. Samsunspor konusunda ben AK Parti'li belediyelere nasıl yükleniyorsam bugün muhalefet de sorumluluklarını yerine getirmelidir. Tribüne oynamakla bu iş olmaz. Bütün belediyeler sorumluluklarını yerine getirmelidir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber