Polisten kaçan otomobilden kaçak sigara çıktı

Erzurum'da gece yol uygulaması yapan polislerinin 'dur' ihtiranı uymayan otomobil hareketli dakikalar yaşanmasına sebep oldu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ağustos 2012 10:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şüpheli şahıslar, ikinci polis grubunun yol üzerinde barikat kurması üzerine otomobili terk edip kaçtı. Bombalı saldırıda kullanılma ihtimalı üzerinde otomobilde yapılan aramada kaçak sigara ele geçirildi.

Terörle mücadele ve trafik ekipleri, Köprüköy ilçe girişinde yol uygulaması yaptı. Saat 05.00 sıralarında Ağrı istikametinden gelen bir otomobil, polislerin 'dur' ikazına uymayarak yoluna devam etti. Otomobilin bombalı saldırıda kullanılabileceği ihtimali üzerine güvenlik birimleri alarma geçirildi. Erzurum ve Pasinler ilçe giriş noktalarında yol barikatları oluşturuldu. Şüpheli otomobil, Köprüköy ilçesine giriş yaptıktan sonra E- 80 yoluna yeniden çıkış yaptı. Güvenlik güçlerinin yolda barikat kurduğunu gören şüpheli şahıslar otomobilini durdurup yaya olarak kaçmaya çalıştı. Polis, kaçan şahısları kısa süren kovalamacanın ardından yakaladı. Şüpheli araçta çok sayıda gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Zanlılar gözaltına alındı. Kaçak sigaralar ile otomobile el konuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber