Genç tekvandocular olimpiyat şampiyonundan imza almak için birbiriyle yarıştı

Türkiye Tekvando Federasyonu'nun Samsun Atatürk Spor Salonu'nda düzenlediği ?Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası'na 70 ilden toplam bin 550 sporcu katıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2012 16:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası ?açılış seremonisi' Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Dr. Metin Şahin, 2012 Olimpiyat şampiyonları Servet Tazegül ve Nur Tatar'ın katılımıyla Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı. Genç tekvandocular minderden önce olimpiyat şampiyonlarıyla hatıra fotoğrafı çektirmek ve imza almak için bir birleriyle yarıştı.

Sporcuların yoğun ilgisi sonrası zor durumda kalan olimpiyat şampiyonu Servet Tazegül çareyi protokol tribününe kaçmakta buldu. Ancak orada da rahat olamayan ve şampiyonla hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen kalabalığı antrenörleri ancak uzaklaştırabildi.

Türkiye Taekwondo Federasyonu'nun 2012 yılı faaliyet programında yer alan, 1998?2000 doğumlu sporcuların katılacağı Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda Yıldız erkeklerde 900, yıldız bayanlarda ise 650 bayan sporcu ter döküyor. Törende konuşan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nın kutlanmasına neden olan Samsun'da böylesine önemli bir organizasyonu gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını buna vesile olan ve katılan sporculara teşekkür etti.

Samsun'a yapılan spor yatırımlarının büyük bir hızla devam ettiğini kaydeden Vali Aksoy, bundan sonraki organizasyonları daha geniş ve konforlu sporlarda yapacaklarının da müjdesini sporculara verdi. Konuşmaların ardından Vali Aksoy organizasyonun yapılmasında büyük emeği geçen başta Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Dr. Metin Şahin olmak üzere 2012 Olimpiyat şampiyonları Servet Tazegül ve Nur Tatar'a plaket verdi.

Daha sonra şampiyonanın birinci ve ikinci gününde dereceye giren Yıldızlar Erkek ve Bayan sporculara madalyaları takdim edildi. Etkinlik 30 Ağustos Zafer Bayramı'na kadar devam edecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber