Çorum oto tamircilerinin Küçük Sanayi Sitesi'ndeki 162 iş yeri tamamlandı

Çorum 19 Oto Tamirciler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nce Küçük Sanayi Sitesi'nde yaptırılan dükkanlardan 162 tanesi tamamlandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2012 17:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Küçük Sanayi Sitesi'nde sanayi esnafıyla öğle yemeğinde bir araya geldi.

Burada konuşan Külcü, kooperatifçilik anlayışıyla gerçekleştirilen projenin Çorum'un yanı sıra Türkiye için de örnek bir proje olduğunu söyledi.

162 dükkanın tamamlandığını belirten Külcü, "Dükkanlar tamamlandı. 400 dükkanın da inşaatına başlanacak. Kısa bir süre içinde altyapı çalışmaları da sona erecek. Belediye olarak dükkanların çevre düzenlemesini yapacağız. Gerekli ağaçlandırma çalışmalarını tamamlayacağız" dedi.

Yaydiğin yolu olarak bilinen Ankara yolunun sağ tarafına da yeni 400 adet dükkan yapılacağının müjdesini veren Külcü, şunları kaydetti:

"100 ile 250 metrekare arasında değişen 400 adet yeni iş yeri yapılacak. İmarla ilgili bütün kararlar kesinleşti. Çorum'da görüntü açısından hoş olmayan Aşağı Sanayi Sitesi'ndeki esnaf Küçük Sanayi Sitesi'ndeki dükkanlar gibi burayı da değerlendirebilir. Amacımız Çorum'u 21. yüzyıla yakışır daha modern ve büyük bir şehir haline dönüştürmek. Bizler el ele vererek ne işlerin bitirilebileceğini gösterdik. Çorum'un tüm mahalleri, her köşesi bizim. Birlik ve beraberlikle Çorum'da adete yeni bir Çorum inşa ettik."

Külcü'ye Kooperatif Başkanı Ahmet Gaffar tarafından plaket verildi. Öte yandan Külcü, tamamlanan dükkanlarda incelemelerde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber