Yolcu otobüsü fabrika bahçesine yuvarlandı: 5'i ağır 33 yaralı

Kazada 5'i ağır 30 yolcu ve 3 personel çeşitli yerlerinden yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2012 10:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gemlik'te meydana gelen kazada şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan bir firmaya ait yolcu otobüsü yolun dışına çıkarak şarampole düştü. Kazada 5'i ağır 30 yolcu ve 3 personel çeşitli yerlerinden yaralandı.

Edinilen bilgiye göre İstanbul-Didim seferini yapan bir firmaya ait yolcu otobüsü gece 02.00 sıralarında Gemlik girişinde yoldan çıkarak bir mermer fabrikasının arazisine uçtu.

Hüseyin Burunsuzoğlu idaresindeki 16 HG 509 plakalı yolcu otobüsü tespit edilemeyen bir sebepten dolayı Bursa Yolu Gemlik girişinde bulunan bir mermer fabrikasının bahçesine uçtu. Kaza sonrası 112 acil ve polis ekiplerinin müdahalesinin ardından otobüste bulunan 30 yolcu ve 3 personel aşağıya indirilirken, durumu ağır olan 5 kişi ise ambulansla Gemlik devlet hastanesine sevk edildiler.

Hastaneye sevk edilen Gülşah Altın (32), Taner Altın (30), Melike Oruç (17), Lütfü Kumru (36) ve Derya Dumlupınar(34) ayakta tedavi edilirken, otobüste bulunan İngiliz uyruklu 4 turist de heyecanlı anlar yaşadı.

Kaza sonrası firma yetkilileri olay yerine yeni bir otobüs göndererek kazaya karışan yolcuların eşyalarını kaza yapan otobüsten çıkartarak yeni otobüse yerleştirdiler.

Otobüs sürücüsü Hüseyin Burunsuzoğlu kazanın ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, yolcular gelen otobüsle Didim'e doğru hareket ettiler.

Kaza ile alakalı soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber