Erzurum'da Toplum merkezi kayıtları Eylül'de başlıyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ahmet Küçükler, "Toplum merkezinde 12'inci dönem kurs kayıtları Eylül ayının ilk haftasında başlıyor" dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2012 22:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Küçükler, yaptığı yazılı açıklamada, sosyal belediyecilik hizmetlerine verilebilecek en güzel örnekler arasındaki Toplum Merkezi'nin, yeni eğitim dönemi için hazırlıklarını tamamladığını belirtti. Erzurum'da 2009 yılından itibaren faaliyet gösteren ve bugüne kadar 2 bine yakın gence mesleki eğitim verilen Toplum Merkezi'nde yeni dönem kursları için kayıtların başladığını ifade eden Küçükler, şunları kaydetti:

"Toplum merkezinde 12'inci dönem kurs kayıtları Eylül ayının ilk haftasında başlıyor. Yeni dönem kurs planlamasını Erzurum'da duyulan nitelikli iş gücü ihtiyacına göre yaptık. Kurslarımız arasında doğal gaz tesisatçılığından temel sekreterliğe, bilgisayarlı muhasebeden yabancı dile, çocuk bakımından kuaförlüğe varıncaya kadar çeşitli mesleki eğitim programları mevcut. Açılacak olan her kursta en az 30 gencimize mesleki eğitim vermeyi planlıyoruz."

Muhabir: Gamze İspirli

Yayıncı: Emine Konuk

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber