Eskişehir'den kısa kısa

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2012 22:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali yöneticileriyle biraraya gelerek, esnafının sorunlarını dinledi.

Valilik'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Ümit Güney, Şehirlerarası Otobüs Terminali Müdürü Erkan Kırcı ve İsmail Ayaz Otobüsleri A.Ş. sahibi Banu Ayaz ile bir süre sohbet eden Koçdemir, yöneticilerden otogar binasının kapasitesi, seyahat acentelerinin sayısı, doluluk oranı ve ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı.

Yöneticilerle otogar esnafını ve seyahat acentelerini gezen Koçdemir, esnafın problem ve sıkıntılarını dinledi.

-Vali Koçdemir'den Organize Sanayi Bölgesi'ne ziyaret-

Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Korel Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ, Hatipoğlu Cam Sanayi A.Ş. ve Erişsan Helva Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. yetkililerini ziyaret etti.

Valilik'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Koçdemir, ziyaretinde, şirketlerden faaliyet gösterdikleri sektörler hakkında bilgi aldı.

Koçdemir, yetkililerle Eskişehir'in 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti olması sebebiyle Kardeş Kent olunan şehirlerle ticari ilişkilerin geliştirilmesi için karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

12-13 Ekim'de Kazakistan'ın Karaganda kentinde düzenlenecek ekonomik foruma, Eskişehirli yatırımcılardan oluşacak bir heyetin katılacağını belirten Koçdemir, bu vesileyle iki taraf arasındaki ekonomik ve ticari faaliyetlerin artacağını kaydetti.

Muhabir: Deniz Açık

Yayıncı: Mürsel Çetin

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber