Iğdır'da 49 kilogram esrar ele geçirildi

Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda, 49 kilogram toz esrar ele geçirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ağustos 2012 13:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Iğdır Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi: "Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde; E.A. ve N.S. isimli şahısların yurt dışından kaçak yollarla getirecekleri uyuşturucu maddeyi araçla Batı illerine sevk ederek piyasaya sürecekleri yönündeki bilgiler elde edilmiş, 27.08.2012 tarihinde Aralık ilçesi Aşağı Arathan köyü yol ayrımında durdurulan, sürücülüğünü E.A. ve yolcu koltuğunda N.S. isimli şahısların olduğu araçta yapılan aramada, aracın arka koltuk ve ön koltuk kısmı arasında araç paspasları üzerinde, şoför mahalli tarafında yerde dış kısmı iyice bantla sarılı vaziyette olan sırtta taşınabilecek şekilde dikilmiş bir adet çuval ve hemen yan tarafında ağız kısmı iple dikilmiş vaziyetteki yine aynı sırtta taşınabilecek şekilde dikilmiş çuvallar içerisinde, toplam 49 kilogram toz esrar maddesi ele geçirilmiştir."

Gözaltına alınan E.A. ve N.S. isimli şahısların, yakalanarak haklarında 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek Suçu'ndan adli işlem yapılmak üzere cumhuriyet savcılığına sevk edildikleri belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber