Kiralık otomobille uyuşturucu sevkiyatı

Mersin'in Erdemli ilçesinde polisin durumundan şüphelendiği bir otomobilde yapılan aramada 17 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ağustos 2012 09:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kiralık araç ile Diyarbakır'dan Antalya'ya sevk edilmek istenen uyuşturucunun, burada zehir tacirlerince piyasa sürülmek istendiği belirlendi.

Edinilen bilgiye göre; Kahraman T. (20) ve Süleyman A. (20) isimli şahıslar kullandıkları kiralık 07 HDA 94 plakalı otomobil ile Diyarbakır'dan Antalya'ya uyuşturucu sevkiyatı gerçekleştirmek üzere yola çıktı. Zanlıların geçiş güzergahında yer alan Mersin'in Erdemli ilçesinde polis, söz konusu araçtan şüphelendi ve aracı takibe alarak, Kızkalesi bedesi girişinde durdü.

Otomobilde yaıplan aramalarda aracın bagaj kısmına gizlenen toplam 17 kilogram esrar maddesine el konulurken, Kahraman T. ile Süleyman A. gözaltına alındı. Süleyman A.'nın başta uyuşturucu olmak üzere birçok suçtan sabıkasının olduğu öğrenildi. Kahraman T. ile Süleyman A., emniyetteki sorgusunun ardından haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte adliyeye sevk edilirken, her iki zanlı da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber