Dilenci avında canlı bomba paniği

Bursa'da polis ekipleri Cuma namazı öncesi ve sonrasında cami önlerinde dilencilik yapanları yakalamak için 11 ayrı camide dilenci avına çıktı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 31 Ağustos 2012 20:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vatandaşlar cami çevresinde görev alan resmi ve sivil ekipleri görünce 'camide canlı bomba varö paniği yaşandı.Bursa'da kent merkezinde özellikle cami önlerinde hırsızlık, yankesicilik ve dilencilik yapan şahısların vatandaşları rahatsız ettikleri yönünde ihbarların artması üzerine Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube'ne bağlı resmi ve sivil ekipler, Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer ilçelerinde en çok ihbar aldıkları 11 ayrı camide bugün görev aldı. Polis, camilerin çevresinde kendilerini acındırıp duygu sömürüsü yaparak dilenen kişileri göz hapsine aldı.

Gaziantep'te 20 Ağustos'ta meydana gelen patlamada 10 kişi hayatını kaybettiği, 67 kişi yaralandığı olayın ardından sosyal medya da iki ayrı aracın Bursa'da bulunduğu ve saldırı yapacakları yönünde haberler çıkmasını üzerine Bursalılar cami önlerinde polisleri görünce 'camide canlı bomba varö paniği yaşadı. Namaz kılmak için hazırlık yapan vatandaşlar ekiplerin dilenci ve dolandırıcıların yakalanması için önlem aldığını öğrenince rahat bir nefes aldı.Polis ekipleri dilencilik yapan bir kişiyi gözaltına alıp, Kabahatlar Kanunu$Na Muhalefet suçundan 82 bin TL para cezası kestikten sonra serbest bıraktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber