Eğitim Sen Genel Başkanı Ünsal Yıldız Sakarya'ya geliyor

4+4+4 Eğitim sisteminin bazı olumsuzluklara neden olabileceği gerekçesiyle uygulamaya karşı çıkan KESK'e bağlı Eğitim Sen'in Genel Başkanı Ünsal Yıldız 3 Eylül Pazartesi Günü Sakarya'da olacak.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Eylül 2012 10:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yıldız'ın, Türkiye genelinde yürütülen çalışmaların Sakarya yerelindeki ayağını başlatmak üzere Sakarya'ya geleceği öğrenildi.

Eğitim Sen Sakarya Şubesi üyeleriyle görüş alış verişinde bulunacak olan Ünsal Yıldız, Sakaryalı üyeleri Eğitim Sen Genel Merkezinin belirlediği eylem takvimi hakkında bilgilendirecek.

Ünsal Yıldız'ın Sakarya ziyareti ile birlikte Sakarya'da AKM ve Katlı Pazar Yerinde imza standı açılacak. Bu stantlardan Sakaryalılara 4+4+4 eğitim sisteminin içeriği hakkında bilgi verilecek ve aynı zamanda 5,5 yaşındaki çocukların okula gitmesine karşı olan velilere örnek dilekçeler dağıtılacak.

Yaklaşık bir hafta açık kalacak stantta toplanan imzalar Sakarya Valiliği'ne teslim edilecek ve ardından da 15 Eylül Ankara mitingine katılmak üzere Sakarya Eğitim Sen üyeleri Ankara'ya hareket edecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber