Sosyal market, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor

Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi vatandaşların faydalanması için açtığı sosyal markete gelen aileler, her ay düzenli olarak kredi yüklenen şefkat kartları ile gıdadan giyime, beyaz eşyadan, temizlik malzemesine kadar her türlü ihtiyaçlarını düşük fiyata karşılıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Eylül 2012 13:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan inceleme ve tespitler sonucunda ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen ailelere verilen şefkat kartın geçtiği sosyal markette gelerek alışveriş yapan vatandaşlar, diledikleri gibi alışveriş yaptıklarını belirterek, "Sanki cebimizde paramız varmış gibi gelip her türlü ihtiyacımızı karşılıyoruz. Bizlere bu imkanı sağlayan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ediyoruz.? dedi. Ramazan Bayramı öncesi şefkat kartla sosyal markete gelerek alışveriş yaptığını ve çocuklarını sevindirdiğini ifade eden Sevil Yıldırım, ?Kartımızla kalan para ile yeniden markete gelerek alışverişimizi yapıyoruz. Bize sunulan bu imkandan dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz.? diye konuştu.

Başkan Tahmazoğlu'nun bir akşam kendilerini evlerinde ziyaret ettiğini belirten Adile Kızıltaş ise "Başkanımız geldiğinde bize bir kart verdi. 'Bununla sosyal markette dilediğiniz gibi alışveriş yapacaksınız' dedi. Şimdi bizde buraya geldik ve şefkat kartla kendi paramızmış gibi alışverişimizi yapıyoruz. Yiyecek ve kıyafet aldık. Buradaki ürünler dışarıdakinden daha ucuz. İnsan bu duruma hem hüzünleniyor hem de seviniyor. Başkanımızdan Allah razı olsun.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber