Susuzluk Şenköy'ün huzurunu kaçırdı

Aydın'ın Koçarlı İlçesi'ne bağlı Şenköy'de günlerdir devam eden susuzluk nedeniyle vatandaşların huzuru kaçtı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2012 10:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Köy muhtarlığının Aydem'e olan borçlarından dolayı köyün susuz kaldığını belirten köylüler, muhtarlığı sorunu çözmemekle suçlarken, köy muhtarının ise yaklaşık 20 gündür köyde olmadığı için muhatap da bulamadıklarını iddia ettiler.

Kendilerinin muhtarlığa su borçlarını ödediklerini, ancak muhtarlıkla kurum arasında yaşanan ekonomik sorunlardan dolayı köylünün mağdur olduğunu belirten köylüler, yaklaşık 40 dereceyi bulan sıcakta yaşadıkları su sorunu nedeniyle huzurlarının kaçtığını belirttiler.

Köydeki 170 hanenin bulunduğunu ve musluklardan su akmadığını belirten köylüler her zaman olduğu gibi yaşanan su sıkıntısından en çok hanımlar ve çocukların zarar gördüğünü belirterek yetkililerin bir an önce sorunu çözmesini istediler. Bir haftadır akmayan sular nedeniyle banyo yapamadıklarını belirten köylüler ?Sorunumuzu aktaracak bir yetkili de bulamıyoruz. Köyümüz 1978 yılında su meselesinden dolayı çıkan bir kavgadan dolayı sabıkalı. Aynı sıkıntıların yeniden yaşanmaması için yetkililerden ve muhtarımızdan yardım bekliyoruz? diye konuştular.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber