'4 Mevsim Bağcılar' fotoğraf yarışması için geri sayım başladı

Bağcılar Belediyesi'nin, 20. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla başlattığı ?4 Mevsim Bağcılar? konulu fotoğraf yarışması için son başvuru tarihi 5 Ekim.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 15:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ünlü fotoğrafçı Ara Güler'in de aralarında bulunduğu jüri üyeleri en iyi fotoğrafları seçecek. Birinciliği kazanan fotoğrafçı 5 bin TL para ödülü kazanacak.

Bağcılar Belediyesi, ilçenin en güzel fotoğraflarını çekenleri ödüllendirmek için ?4 Mevsim Bağcılar? konulu fotoğraf yarışması düzenledi. Fotoğrafçılar yarışmaya farklı mevsimlerde çekilen Bağcılar fotoğrafları ile katılabilecek. Yarışmaya katılmak için son tarih 5 Ekim 2012.

Fotoğraflar, ünlü fotoğrafçılar Ara Güler, Coşkun Aral, Prof. Dr. Sabit Kalfagil, Prof. Dr. Güler Ertan ve Ümit Karalar ile ünlü haber spikeri Oğuz Haksever'den oluşan jüri tarafından değerlendirilecek. Fotoğraflarda birinciliği kazanan fotoğrafçıya 5 bin TL para ödülü verilecek. Yarışmada ikinciye 2 bin 500, üçüncüye ise bin 500 TL para ödülü verilecek. Yarışma kapsamında dört fotoğrafa da 500 TL olmak üzere mansiyon ödülü verilecek.

SERGİ AÇILACAK

Yarışmada sergilenmek üzere de 20 fotoğraf 150 TL karşılığında satın alınacak.

Bağcılar'ın kuruluşunun 20'inci yıl dönümü olduğunu ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, serginin de bu kapsamda açıldığını ve Bağcılar'ın 20 yılda yaşadığı değişim ve dönüşümü fotoğraflarla görmek ve göstermek istediklerini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber