Rektör Prof. Dr. Alkan, Salim Uslu'yu ziyaret etti

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu makamında ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 17:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Rektör Prof. Dr. Reha Alkan, ziyarette Salim Uslu'ya 2012?2013 eğitim öğretim yılı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yeni eğitim öğretim yılında oldukça yüksek tercih edilme oranına ulaşıldığını belirten Alkan, 11 bine yakın öğrenciye sahip olduklarını ifade etti.

Yeni dönemde üniversitenin tanıtımını çok iyi yaptıklarını ve bunun meyvesini tercih edilmekle aldıklarını dile getiren Alkan, ''Fakülte, bölüm, yüksekokul sayıları ile birlikte akademik ve idari personel sayılarımızda giderek artıyor ve daha da artırmayı hedefliyoruz.'' dedi.

TBMM İdare Amiri Salim Uslu ise yeni eğitim öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını diledi. Hitit Üniversitesi'nin her geçen gün biraz daha büyüdüğünü belirten Uslu, üniversitenin istediği hedefe ulaşacağına inandığını aktardı. İktidar olarak eğitime çok önem verdiklerine değinen Uslu, ''Daha düne kadar bir üniversiteden dahi söz etmek mümkün değilken bugün şehrin neresine nasıl bir ihtişamlı kampüs yapabileceğimizi tartışmaktayız. Okullarımız günden güne daha modern binalara kavuşmakta, eğitimci sayımızda gözle görülür bir şekilde artmaktadır.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber