Gök: Terör örgütü, yerel seçimler öncesi sindirmeyi amaçlıyor

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök, son dönemde terör örgütü PKK'nın Doğu ve Güneydoğu'da AK Parti il ve ilçe başkanlarını kaçırarak yerel seçimler öncesi bölge halkını sindirmeyi amaçladığını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 17:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yerel seçimler öncesi oynanan bu sinsi oyunun ne bölge milletvekillerini ne de AK Parti'ye gönül vermiş Kürt'leri sindirebileceğini belirten Gök, "Terör örgütü demokrasi ile görev başına gelmiş arkadaşlarımızı kaçırarak bölgede bir güç gösterisinin hezeyanı içindedir. Ama bu hevesleri hiçbir zaman gerçekleşmeyecektir.'' dedi.

Terör örgütünün bu tür hukuk dışı girişimlerinin Milli Birlik ve kardeşlik projesini benimsemiş bölge insanı tarafından boşa çıkarılacağını belirten Gök, yerel seçimler öncesi terör örgütünün bölgesel dış konjonktüre bağlı olarak artan silahlı saldırıları kendilerini hiçbir zaman yıldırmayıp bilakis bölgeye hizmet götürme anlayışında şevklerinin daha fazla arttırdığını söyledi. Gök, "Geçmişte bu ülkenin inşası Çanakkale'den Kars'a kadar var olan cephelerde omuz omuza savaşarak şehit düşen Türk ve Kürt'lerce gerçekleştirdi. Bu ülkenin geleceği yine bu kardeşlik üzerinden inşa edilecektir.'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber