Bilgi evi öğrencilerinden Başkan Özden'e teşekkür

Bilgi evi öğrencileri, öğretmenleri ve aileleri ile birlikte Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'i ziyaret ederek, eğitime ve kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 20:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Öğrencilerin aileleriyle birlikte yaptıkları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özden, eğitimin önemine vurgu yaparak, ikinci bir bilgi evini daha ilçeye kazandıracaklarının müjdesini verdi. Ülkelerin ve şehirlerin eğitim seviyelerinin yükselmesiyle paralel olarak geliştiğini ve büyüdüğünü ifade eden Başkan Özen, "Biz bir şehrin gelişmesinin ancak eğitim seviyesinin gelişmesiyle mümkün olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu nedenle göreve geldiğimiz günden bu tara hep eğitime öncelik verdik. Belediyenin rutin faaliyetlerinin yanında eğitime, sosyal ve kültürel faaliyetlere de ağrılık verdik. İlçemizde ilk olarak açtığımız bilgi evi de bu amaçla yaptığımız faaliyetlerimizden birisidir. Yaklaşık 2 yıl önce açtığımız bilgi evinin meyvesi olan sizlerin başarısını bugün gördük. Önümüzdeki dönemde 2. bilgi evini de Atatürk ve Barbaros mahallelerinin yakınında bir yere açacağız." dedi. Başkan Özden, bilgi evinde yüzde 95'lik bir başarı elde ettiğini ifade etti.

Dershaneye gidemeyen öğrencilerin yoğunlukta olduğu bir öğrenci portföyü ile eğitim verdiklerini söyleyen Çubuk Bilgi Evi Müdürü Hasan Hüseyin Özdemir, bu nedenle yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini kaydetti. Öğrencilere Türkçe, matematik, İngilizce, fen bilgisi ve sosyal bilgiler dersleri anlatıldığını ifade eden Özdemir, "Yoğun çalışmanın sonucunda 170 öğrenciden 158 tanesi takdir-teşekkür alırken, 12 öğrencimiz de zayıflarını düzeltti." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber