Başkan Çakır: Yeşiltepe'de 13 kilometre drenaj hattı yaptık

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşiltepe semtinde 13 kilometrelik yağmursuyu drenaj hattı, Seyran Mahallesi'nde 22 sokakta asfaltlama çalışması yaptıklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 20:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ahmet Çakır, Seyran Mahallesi'ni ziyaret ederek muhtarla görüştü, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Çakır, Yeşiltepe Semti'ndeki Seyran Mahallesi'ni ziyaretinde, Yeşiltepe'ye son yıllarda önemli yatırımlar yaptıklarını belirterek, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Çakır, Yeşiltepe genelinde yapılan çalışmaların yanı sıra mahalle bazında da önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Çakır, "Seyran mahallemizde 22 sokakta asfaltlama çalışması yaptık. Yine 19 Mayıs Caddesi ile ikinci caddemiz de şuan çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor. Yeşiltepe'nin değiştiğini, modern bir hale geldiğini birlikte görüyoruz. Amacımız Yeşiltepemizi önemli merkezlerden biri haline getirip, vatandaşlarımızın sorunsuz bir bölgede yaşamalarını sağlamaktır." diye konuştu.

Kuzey Kuşak Yolu'nun da Yeşiltepe'den geçtiğini ifade eden Çakır,l "Kuzey Kuşak Yolu'nun 8 kilometrelik kısmını açtık. Çalışmaların büyük bir bölümü tamamlandı. Çarmuzu'ya kadar olan bölüm açıldı. Seneye yolumuzu asfaltlayacağız. Bütün çalışmaların bitmesiyle Yeşiltepe farkı bir kimliğe bürünecek." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber