Araçta sıkışan yaralı güçlükle çıkarıldı

Ankara'da, aydınlatma direğine çarpıp takla atan araçtaki bir kişi sıkıştı. Güçlükle çıkarılan yaralı hastaneye kaldırıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2012 08:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, sabah saatlerinde Konya yolu üzerinde meydana geldi. Güvenç Güngör'ün kullandığı 06 GB 324 plakalı otomobil, Fen Lisesi Kavşağı'nı geçtiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesiyle aydınlatma direğine çarptı. Takla atan araçtaki Güvenç Güngör, kendi imkanlarıyla dışarı çıkmayı başardı. Tam bu sırada otomobil alev alev yanmaya başladı. Sürücünün arkadaşı Seydi Duran ise araç içerisinde sıkıştı. Motor kısmında çıkan yangın, yoldan geçen bir vatandaşın aracındaki yangın tüpüyle son anda söndürüldü.

Olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye erleri, aracın ön camını balyozla kırarak şahsı sıkıştığı yerden kurtardı. Polis ekipleri kurtarma çalışmaları sırasında aracın devrilmemesi için itfaiye ekiplerine yardım etti. Sedyeye konulan şahıs, ambulansla hastaneye kaldırıldı Çalışmaları yakından izleyen Güvenç Güngör'ü polis ekipleri teselli etti. Hafif yaralı olan Güngör, arkadaşıyla aynı ambulansta hastaneye kaldırıldı.

Aydınlatma direği ve otomobilin parçaları yola dağıldı. Otomobilin içindeki içki şişeleri dikkat çekti. Kazanın olduğu yoldan hızla geçen bir yolcu otobüsünün tekerleği, kazada yola savrulan parçaların etkisiyle patladı. Otobüs kaza mahallinin ilerisinde güçlükle durabildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber