Polisten gazetecilere darbeye dayanıklı şapka

Mersin Emniyet Müdürlüğü tarafından, gazetecilere olaylarda kendilerini koruyabilmeleri ve kalabalık içerisinde ayırt edilmelerini sağlamak amacıyla darbelere dayanıklı şapka dağıtıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Eylül 2012 12:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Polisevi'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar'da 25 askerin şehit olduğu patlama nedeniyle güne üzüntülü başladıklarını söyledi. Acı haberlerin son bularak Türkiye'nin dört bir yanından güzel haberler almayı ümit ettiklerini kaydeden Öksüz, şehitlerin ailelerin baş sağlığı diledi.

Mersin'de bugün gazetecilere verilen şapkaların, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından temin edildiğini ve darbelere dayanıklı olduğunu belirten Öksüz, sarı zemin üzerine 'basın' ve 'press' yazılarının bulunması nedeniyle kalabalık grup içerisinde basın mensuplarının kolaylıkla görülmesini sağlayacağını ve şapkaların bilhassa sokakta polis muhabirliği yapanlara katkı sunacağını vurguladı.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal ise, emniyet yetkililerinin bu katkısından çok memnun olduklarını belirterek, olası saldırılara karşı şapkanın basın mensuplarını koruyacağını dile getirdi.

Öksüz, konuşmaların ardından bazı basın mensuplarına şapkaları hediye ederek giydirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber