Kadıköy Belediyesi dört binanın temelini aynı anda attı

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Kadıköy Belde Belediyesi, 112 acil servis hizmet yeri, aile sağlığı merkezi, kültür merkezi ve kapalı pazar yerlerinin temellerini attı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Eylül 2012 15:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, temeli atılan inşaatların kısa sürede teslim edileceğini söyledi. Başkan Özel, Fatih Mahallesi Kocaseyit Caddesi'nde 112 acil servis hizmet yeri, aile sağlığı merkezi, kültür merkezinin 3 katlı ve 900 metrekare alana sahip binanın yılbaşında kullanıma açılmasının planlandığını kaydetti. Kapalı pazar yeri de Fatih Mahallesi'nde Yeşil Cami karşısındaki 2 bin metrekare alan üzerine yapılacak.

Temel atma törenine katılan Edremit Kaymakamı Osman Tunç, hayırlı uğurlu olmasını diledi. Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel'in beldesine güzel ve kalıcı eserler kazandırdığını vurgulayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Edip Uğur da ?Kadıköy'de bir cami ile bir yurt inşaatı da devam ediyor. Kadıköy Belediye Başkanı'nı tebrik ediyorum. Ne kadar belde belediyeleri kapanıyorsa da başkanımız ?Durmak yok, Yola devam' diyor. Kendisini kutluyorum.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber