İntihara kalkışan eşiyle görüşmeyi reddetti

Kayseri'de, karısı ile barışmak için boynuna ip bağlayıp elektrik direğine çıkan Şükrü İlbay'ın eşi, uzmanların ve polislerin tüm ısrarına rağmen eşini inmesi için ikna etmeye yanaşmadı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2012 09:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kocasinan ilçesine bağlı Battalgazi Bulvarı'nda bir kişinin elektrik direğine çıkarak intihara kalkıştığı ihbarını alan polis ekipleri, olay yerine gelerek elektriklerin kesilmesini sağladı. Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi, 112 ve itfaiye ekipleri de olay yerine gelerek önlem aldı.

Evden uzaklaştırma cezası olduğu öğrenilen Şükrü İlbay'ın (38) sağır ve dilsiz olması, polis ekiplerinin ikna çabalarını sonuçsuz bıraktı. Ekipler anonsla polis merkezinden işaret dili uzmanı çağırdı.

Yaklaşık bir saat şahsı ikna etmek için uğraşan polis ekipleri, İlbay'ın isteği üzerine Belsin semtinde oturan eşi Nimet İlbay'ı olay yerine getirdi.

Şükrü İlbay ile işaret dili kullanarak konuşan Nimet İlbay, bir süre sonra kocası ile iletişim kurmaktan vazgeçti. Uzmanların tüm uğraşlarına ve Şükrü İlbay'ın yakınlarının, "Kendisini öldürmesini mi istiyorsun?' demesine rağmen Nimet İlbay, kocası ile tekrar iletişim kurmayı reddetti.

Uzmanların yaklaşık 2 saat süren girişimleri sonrasında ikna olan Şükrü İlbay, boynundaki ipi çıkararak elektrik direğinden indi.

Polisler tarafından ekip otosuna bindirilen Şükrü İlbay, hastanede yapılan doktor kontrolü sonrasında karakola götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber