Sincan'da miniklere okulu sevdirmek için animasyon gösterisi yapılacak

ANKARA - 07.09.2012 12:22 Sincan Belediyesi okula yeni başlayacak miniklere okulu sevdirmek için animasyon gösterisi yapacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2012 12:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala 1. sınıfa başlayacak olan minikleri okul heyecanı sardı. 1. sınıflar için ilk ders zili 10 Eylül'de çalacak. Miniklerin heyecanına ortak olmak ve okula motivasyonlarını kolaylaştırmak için Sincan Belediyesi harekete geçti. Belediye, bir hafta boyunca her gün farklı bir okulda animasyon gösterisi düzenleyecek. Bir hafta boyunca her gün 4 okulda düzenlenecek animasyon gösterileri 20 okulda gerçekleştirecek. Öğrenci ve veliler için bilgilendirme toplantılarının yapılacağı etkinliklerde şarkılar, yarışmalar ve çeşitli gösterilerle okul minikler için daha sıcak bir hale getirilecek. Animasyon gösterileri 10 Eylül Pazartesi sabah, Tuna Üçer ve Altınordu İlkokulu'nda öğlen ise Cemal Yüksel İlkokulu ve Dr. Yıldız Yalçınlar İlkokulu'nda yapılacak.

Yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilere başarılar dileyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, ?Öğrencilerimize derslerinde başarılar ve zihin açıklığı diliyorum. 1. sınıfa başlayacak olan miniklerimize okulu daha çok sevdirmek onların okula adaptasyonunu hızlandırmak için biz de elimizden geleni yapmak istedik. Bu gösterilere miniklerimiz büyük ilgi gösteriyor. Okullara taşıyarak bu gösterileri onları daha mutlu etmeye çalışıyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber