Tekirdağ'da teröre lanet eylemi

Tekirdağ Alperen Ocakları üyesi bir grup, son terör saldırılarında ve mühimmat patlamasında şehit olan askerler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 07 Eylül 2012 20:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tekirdağ Alperen Ocakları üyesi bir grup, son terör saldırılarında ve mühimmat patlamasında şehit olan askerler için gıyabi cenaze namazı kıldı. Ardından da terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan ve Bdp eş başkanı Gülten Kışanak'ın resimlerini yapıştırdıkları kadın cansız mankenleri temsili olarak idam etti.

Tekirdağ Alperen Ocakları üyesi bir grup terörü protesto etmek için, Tarihi Rüstem Paşa caminde Cuma namazı sonra cemaatle birlikte şehitler için gıyabi cenaze namazı kıldı. Daha sonra Tuğlalı Parkta toplanan grup sloganlar atarak terörü lanetledi. Ardından da kurdukları temsili idam sehpasında, teröristbaşı Öcalan ve Bdp Genel Başkan Yardımcısı Kışanak'ın fotoğraflarını yapıştırdıkları kadın cansız mankenleri asarak idam etti.

Grup yaptığı basın açıklamasının ardından olaysız şekilde dağıldı. Polis eylem boyunca çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber