Isıtma sektöründe trend enerji tasarruflu ürünler/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Eylül 2012 17:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Isıtma sektöründe faaliyet yürüten firmalar, soğuk kış ayları için yeni ürünler geliştirdi. Bu ürünler, geniş alanları ekonomik olarak ısıtmayı vaat ediyor.

23. Züchex Uluslararası Züccaciye & Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı'nda Slim Soba ile Bolt Carbon ısıtıcılarını vitrine çıkaran Simfer, kış aylarına iddialı giriyor. Satış Müdürü Mustafa Bayrak, "Türkiye'de ürettiğimiz modeller ilk defa üretilen modeller. İnovatif ve tasarım olarak çok değişik ürünler." dedi.

Yeni geliştirdikleri Slim Soba ve Bolt Carbon ısıtıcıların yer ve mekâna göre kullanım kolaylığı sunduğunu belirten Mustafa Bayrak, "Ürünler, aşağı yukarı asansörlü sistemle hareket ediyor. Tüketiciler, diledikleri her yerde ürünlerini konumlandırıp kullanabiliyorlar." diye konuştu. Ürünlerin mekânın büyüklüğüne göre ısıtma yapabildiğine dikkat çeken Bayrak, "Tüketiciler bu sayede daha az elektrikle daha fazla ısınma imkânı bulmuş olacak." ifadesini kullandı.

Fuara katılan firmalardan UFO da bayileri ve müşterileri ile buluşuyor. Yeni ürünlerini de tanıtan şirketin genel müdür yardımcısı Deniz Yavuz, Türkiye genelinde 4 bin 500 ana bayi ile hizmet ettiklerini belirterek, 5 ayrı modelle kış mevsimine hazır olduklarını dile getirdi. Deniz Yavuz, sıcaklıkla beraber ortamı aydınlatan ışıklı tasarım, verimli ürün, ısıtmanın yanı sıra fan özelliği bulunan ısıtıcıların bu sezon yoğun talep göreceğini ifade etti. Kullandıkları teknolojinin dünyada en yaygın ve sağlıklı olan teknoloji olduğunun altını çizen Yavuz, "Birazcık araştıran birisi İnfrared teknolojinin sağlığa zararsız olduğunu görecektir." dedi.

Avrupa'nın 3., dünyanın 4. büyük fuarı Züchex, bu yıl da Ortadoğu'dan Balkanlar'a, Avrupa'dan Güney Afrika'ya, Rusya'dan Türki Cumhuriyetlere kadar tüm dünya ülkelerinin buluştuğu ve uluslararası ticaretin başladığı önemli bir ticari platform oluşturuyor. Fuara katılan ve zücaciye devleri yabacnı müşterilerine yeni ürünlerini tanıtıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber