Erdoğan: Bazı emekli askerler geldikleri ocağa ihanet ediyor/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Eylül 2012 15:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Erdoğan Sarıyer Çayırbaşı Tüneli ve yol açılış töreninde konuşuyor.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Bu Tünelle birlikte sürücülerimiz bir saatlik yolu 5 dakikada gidecek. Okullarla birlikte köprü sorunu kalmayacak. Artık KGS sistemini kaldırıyoruz. Artık gişelerde bekleme sorunu olmayacak. Ağır vasıtalar FSM köprüsünden kaldırıp 3. köprüye aktaracağız.

Trafiğe hergün 500 araç giriyor. Bu toplumun refah seviyesini de gösteriyor. Bu tünelle birlikte sahil yolunun yükü hafifleyecek. Bununla birlikte 20 kavşak ve yolu da hizmete açıyoruz. 432 milyon liraya maloldu.

İstanbul'un trafik sorunun çözümü için çok büyük projeleri kararlılıkla sürdürüyoruz. Metrobüsü ilk defa bizim belediyemiz yaptı. Toplu taşımada biz farklı bir dönemi başlattık.

Ak Parti dışındaki belediyelerde de hizmete devam ediyoruz. Biz hizmet siyaseti üretiyoruz. İstanbul bir çok alanda sıçramaya devam ediyor. Devam eden projeler bittiğinde İstanbul yepyeni bir çehreye sahip olacak. Biz İstanbul için bunları yeterli görmüyoruz. Bu projelerle marka şehir İstanbul çok daha güçlü hale gelecek. Bu ülkede eğitiminden sağlığından tarımından enerjisinden bütün alanlarda müzakeresini yapacağız. Türkiye ekonomisiyle Avrupa'nın gıptayla baktığı bir ülke. Bugün Türkiye çevresiindeki sorunlarda görüşü alınan bir ülke. Elbette hepimizi üzüntüye boğan olaylar da oluyor. Güçlü bir Türkiye'yi istemiyorlar. Dağda siyaset yapmak isteyenler buyursun dağa çıksınlar, Teröristlerle kucaklaşanlar parlementoda halkı temsil edemezler. İki seçenek var ya Kandil yada meclis. Bunların kirli yüzünü ortaya koymamız lazım. CHP Ve MHP'ye sesleniyorum Siva'ın ötesindeki teşkilatlarınızı çalıştırın. Halkın arasına karışın. Orda sadece Ak Pati olmamalı sizlerde olmalısınız.

Türkiye terör meselesinin üstesinden gelecektir. Terör dışında da yüreğimiz yakan olaylar oluyor. Afyon'da yaşanan olaylarda şehit olanlar yüreğimizi yaktı. Bununla ilgili her önlemi alıyoruz. Bu tür olaylar medyada çok farklı değerlendiriliyor. Bazı emekli askerler geldikleri ocağa ihanet ediyorlar. Sürekli bir tahrik içerisindeler.

Ben halkımdan yardım istyorum. Kaçak gecekondu ve yapılar konusunda yardımcı olun. Daha modern bir ülke için. Gerek terör saldırılarında gerek Afyonda kaybettiğimiz askerlermiz için Allahtan rahmet diliyor ailelerine başsağlığı diliyorum. İstanbul'un pek çok yerinde yaşanan sıkıntılar büyük çapta sona erdi. Yaşanan sorunlar nedeniyle halkımızın bizi affetmesini diliyorum. Eğer özür dilenmesi gerekiyorsa özür diliyorum.

 

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber