Ahmet Cömert Boks Turnuvası'nda, ikinci olan sporcuyu annesi teselli etti

Dünyanın en büyük boks turnuvası statüsünde olan Uluslararası 27. Ahmet Cömert Boks Turnuvası'nın final karşılaşmasında, ikinci olan sporcu Hakan Doğan'ı annesi Saniye Doğan teselli etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Eylül 2012 17:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Genç sporcunun Rus rakibi ile yaptığı mücadeleyi heyecanla takip eden, oğlunu destekleyen, dualar eden ve gözyaşlarını tutamayan anne Saniye Doğan, müsabakanın ardından oğlunun yanına giderek onu teselli etti.

27. Ahmet Cömert Boks Turnuvası'nın final karşılaşmaları sırasında, 56 kiloda mücadele eden Hakan Doğan, Rus rakibi karşısında 19-15 yenilip altın madalyayı kaçırdı. Rus rakibine kaybeden ve gümüş madalyada kalan Hakan Doğan müsabaka sonrasında gözyaşlarını tutamadı.

Karşılaşmayı izleyen annesi Saniye Doğan, biran olsun oğlunu yalnız bırakmayıp tezahüratlarla destek verirken, müsabakayı kaybetmesinin ardından da oğlunun yanına giderek onu teselli etti. Oğlunun yenilmesinin ardından gözyaşlarını tutamayan anne Saniye Doğan, "Ne yapalım kısmet değilmiş. Allah daha iyi yerlere getirir inşallah." dedi.

Daha sonra oğlunu gözyaşları içerisinde teselli etmeye çalışan anne Saniye Doğan, oğluna, "Buraya kadar gelmemiz bile süprizdi. Ağlama." diyerek sarılıp teselli etti.

Hakan Doğan'ı teselli eden hocalarına da anne Saniye Doğan teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber