CHP'liler sahil temizledi

Chp Samsun İl Teşkilatı 'Parti Okulu' kapsamında hazırladığı 'Çöpünü Al Hep Temiz Kal' projesini hayata geçirdi. Projede katılımcılar Atakum sahilindeki çöpleri topladılar.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Eylül 2012 20:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Chp Samsun İl Başkanlığı üyeleri 'Parti Okulu' kapsamında hazırladıkları 'Çöpünü Al Hep Temiz Kal' projesini hayata geçirdiler. Atakum sahilinde atıkları toplayan Chp üyelerine Atakum Belediye Başkanı Metin Burma da eşlik ederek atık topladı.

Parti Okulu Proje Sorumlusu Şükrü Kumbasar, amaçlarının çevre bilinçliliğini göstermek olduğunu söyledi. Kumbasar, "Bugün parti okulumuzun hayata geçirmek istediği projelerden birisi de 'Çöpünü Al Hep Temiz Kal' projesidir. Parti okulunda bu projede toplam 5 kişiyiz. Amaç çevre bilincini duyarlı vatandaşlarımız aracılığıyla, bütün kamuoyuyla paylaşabilmek ve temiz çevrenin nasıl sağlanabildiğini ifade etmektir" dedi.

Çevre konularında her zaman duyarlı olduğunu söyleyen Chp'li Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Ben elimden geldikçe bu tür projelere elimden geldikçe destekliyorum. Yaz aylarında Samsun'dan ya da çevre illerden gelen vatandaşlarımız maalesef atıklarını 20 kilometrelik sahil boyunca bırakıyorlar. Ben halkımızın duyarlı olduğuna ya da olacağına inanıyorum ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu

Her yaştan kadın ve erkeğin bir araya gelerek emek verdiği projenin sonunda katılımcılar hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber