Meslek Lisesi'nden ODTÜ'ye

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde faaliyet gösteren Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) Bilgisayar Bölümü öğrencisi Emre Orpak, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölümü'ne girmeyi başardı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Eylül 2012 20:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başarılı öğrenci Emre Orpak, yaptığı açıklamada, "Meslek lisesinden Odtü gibi güzel bir üniversiteyi kazanmayı nasip etti. Çok mutluyum. Başarımda emeği geçen Körfez Dershanesi ve METEM öğretmenlerime en zor zamanlarımda yanımda oldukları için çok teşekkür ediyorum." dedi.

Körfez Dershanesi Kırkağaç Şubesi Müdürü Mutlu Uludağ ise "Emre iki yıl boyunca dershanemizden eğitim aldı. İstikrarlı ve düzenli çalışmasının emeğini YGS puanıyla tercih edip zoru başardı Odtü gibi güzel bir üniversiteye yerleşti. Başta METEM'deki öğretmenlerine ve ailesine teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Öğrencilerinin iki yıl boyunca dershanedeki programlara birebir uyduğunu belirten Uludağ, "Emre inşallah bundan sonra topluma faydalı, kendini yetiştirmiş ve arkasından gelen arkadaşlarına örnek olacak nitelikte bir öğrenci olur. Başarılarının devamını bekliyoruz. Meslek lisesinden üniversiteyi kazanmak çok zor. Emre zoru başardı." ifadelerini kullandı.

Orpak'ın METEM'deki öğretmenlerinden Özcan Uysal ise "Emre, Kırkağaç METEM'den Odtü'ye kazanan ilk öğrenci oldu. Daha önce Odtü'ye kazanan öğrencimizin olduğunu hiç duymadım." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber