Seydişehirli işadamlarından Afyonkarahisar'a ziyaret

Konya'nın Seydişehir ilçesinde faaliyet gösteren Seydişehir Sanayici ve İşadamları Derneği (SESİAD) ziyaret ve gezilerine devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Eylül 2012 16:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SESİAD Başkanı Mustafa Çelmeli ve SESİAD görevlileri ile Afyonkarahisar'a ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretinde Afyonkarahisar Hürsiad'a uğrayan Başkan Çelmeli, burada dernek faaliyetleri ile alakalı bilgi alırken, HÜRSİAD Yönetim kurulu ile tanıştı.

SESİAD, geçtiğimiz aylarda da Konya-Ereğli, Nevşehir ve Karaman'a gezi düzenledi. Başkan Çelmeli, üyelerinin bu iş görüşmelerinden sonuç aldığını ve şu anda bölgesel anlamda bu ticari ilişkilerin gelişmesi açısından yeni açılımlar yapacağını belirtti.

SESİAD'ın geçtiğimiz hafta Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) tarafından onay gören ?Seydişehir ve Çevre İlçelerdeki Ekonomik İşbirliği? konulu Projesi kapsamında yapılan toplantı içeriğinde Seydişehir, Beyşehir, Bozkır, Derebucak, Yalıhüyük ve Ahırlı ilçelerinin sorunları, bu sorunların çözümünde sivil toplum kuruluşlarına düşen görevler konuşulmuştu. Mustafa Çelmeli, Afyonkarahisar Hürsiad Başkanı Ramazan Özçelik'e Osmanlı Devlet arması plaket verdi.ini armağan etti. HÜRSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ramazan Özçelik ise SESİAD'ın ziyaretinden dolayı memnun olduklarını dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber