Karapürçek'in yeni kaymakamı eğitimcileri ağırladı

Sakarya Akyazı Eğitim ve Sosyal Hayatı Destekleme Derneği(AKEGDER) Yönetim kurulu ve Akyazı FEM Dershanesi Şube Müdürü Oktay Kucak, Karapürçek Kaymakamlığı'na atanan Yusuf İzci'yi makamında ziyaret ettiler.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2012 11:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaymakamlık kursunu dönem birincisi olarak bitirip, Sakarya ili Karapürçek ilçesine kendi tercihiyle atanan Kaymakam Yusuf İzci? Karapürçek ilçemizi beğenerek geldim. Karapürçek ilçe hakkında burada görev yapan meslektaşlarımızla görüş alışverişlerinde bulundum. Karapürçek yeşillikler içinde güzel bir ilçe. Sivil toplum örgütleri ve Resmi kuruluşların hepsi başarılı olmak için birbirinin yardımına ve işbirliğine ihtiyaç duyar. Bu bir bayrak yarışıdır. Karapürçek halkıyla elbirliği yaparak, bırakılan bayrağı bulunduğu yerden daha ileriye götürmek olacaktır? şeklinde konuştu.

Yeni görev yerinde başarılar dileyen AKEGDER Başkanı Mehmet Çelik, "Derneğimiz, öğretmenlerin gönüllü çalışmaları neticesinde, eğitimciler arasında sevgiyi, saygıyı, birlik ve beraberliği, sosyal, kültürel, maddi ve manevi yardımlaşma ve dayanışmayı temin etmek ve devamını sağlamak, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin kişisel gelişimini artırmak için her türlü çalışmayı yapmak amacıyla kurulmuştur.? dedi. Karapürçek ilçemizde okuma salonu ile eğitime katkı sağlayacaklarını belirten Başkan Çelik, ilçedeki eğitimin başarı çıtasını üst sıralara taşımak için var güçleriyle çalışacaklarına da dikkati çekti.

Akyazı FEM Dershanesi Şube Müdürü Oktay Kucak ise dershanenin, 2011-2012 eğitim-öğretim yılında üstün başarı elde ettiğini belirterek, "4 Tıp,6 Hukuk,21 Mühendislik,9 İlahiyat,4 Fizik Tedavi Rehabilitasyon,29 Eğitim Fakültesi, gibi 200 civarında üniversiteye kazandıran ve 136 seçkin liseye öğrenci yerleştiren, bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bundan sonraki dönmelerde de çıtayı daha da yükseğe çıkartarak hem kurumumuzu ve hem de ilçemizi üst sıralara taşımak için var gücümüzle çalışacağız.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber