Ünye'de fakültenin 18 derslikli yeni binaya ihtiyacı var

Ak Parti İlçe Başkanı Avukat Ahmet Çamyar, Ünye İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'nin 18 derslik ek binaya ihtiyaç olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2012 13:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan Ahmet Çamyar, hayırseverlere seslenerek, "Ünye dekanımıza yapmış olduğumuz ziyarette Ünye'deki özellikle İktisat fakültesinin artan kontenjanlar nedeniyle ek binaya ihtiyaç duyulduğunu öğrendik. Bu yıl yapılan kayıtlarla birlikte fakültedeki öğrenci sayısı 3 bin 500'leri geçti. Bu hem kültürel etkileşim hemde ekonomik canlılık adına önemli bir veri. Ben basın mensupları aracılığı ile Ünye'deki iş adamlarımıza seslenmek istiyorum. Çok acil bir şekilde iktisat fakültemize 18 derslikli ek binaya ihtiyacımız var." dedi.

Bu binanın normal yollarla yapılması halinde 2015'ten önce bitirilmesinin mümkün olmadığını anlatan Başkan Çamyar şöyle konuştu: "Çünkü bu bina 2013'ün yatırım programında yok. 2014'e koyduğumuzda inşaat bir sonraki yıl başlayacak. Bitişi de 2016'yı bulacak. Böyle bir durumda öğrenciler burada çok sıkışık bir vaziyette eğitim öğretim yapma durumu ile karşı karşıya kalacaklar. Bu anlamda ben hayırsever iş adamlarımıza Ünye'nin hayrına böyle bir yardıma davet etme gereğini hissediyorum.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber