Başbakan'ın koruma amirini bile soydular

Haber Giriş : 06 Eylül 2005 06:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hırsızlık olayları her geçen gün artarken, hırsızlar da pervasızca ortalıkta dolaşmaya devam ediyor. Hırsızların son mağduru Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın koruma amirlerinden Komiser Selami Erkuvan oldu.

BAŞBAKAN Erdoğan'ın koruma Amiri Selami Erkuvan, 2 Eylül Cuma günü çocuğuna Keçiören'deki bir restoranda sünnet düğünü yaptı. Sünnet düğününe Erkuvan'ın birçok polis arkadaşının yanı sıra Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da katıldı. Sünnet düğünü yemeği yapılırken, bir taraftan da konuklar Erkuvan'ın çocuğuna altın, para gibi takılar takmaya başladı. Hediyelerin koyulduğu yastığın üzerinde kısa sürede küçük bir altın ve para yığını oluştu. Bu sırada dualar okundu, ardından eğlence başladı. Düğünün yapıldığı lokantaya gelen ve yaşlarının 16-17 civarında olduğu öğrenilen üç hırsız, Erkuvan'ın çocuğunun yatağına yanaştı. İki hırsız etrafı gözetlerken, üçüncüsü bir anda takıların bulunduğu yastığa yöneldi ve yastıkla ortadan kayboldu.

Düğün töreni devam ederken, bir süre sonra yastığın ortadan kaybolduğu fark edildi. Bunun üzerine Erkuvan, hemen Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne haber verdi. İlçenin tüm ekipleri alarma geçirildi. Düğünün yapıldığı lokantanın 50 metre ilerisinde bir dereye inen 3 hırsız, yastıktaki yaklaşık 7 milyar liralık takılarla yakalandı.

hürriyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber