Interpol'ün aradığı cinayet zanlısı Mersin'de yakalandı

Almanya'da 2008 yılında bir kişiyi öldürdükten sonra Interpol tarafından da 'kırmızı bülten'le aranan Lübnan uyruklu cinayet zanlısı Mersin'de yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2012 15:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2008 yılında Almanya'nın Werder kentinde bir Alman vatandaşını silahla öldürdükten sonra kaçan Lübnan uyruklu Heisem Marie'nin (34) Mersin'de olduğu istihbaratını alan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Lübnan asıllı Marie'nin Mersin'deki akrabaları ve eşinin bulunduğu yeri takibe alan polis, şüpheliyi Eğriçam Mahallesi İstemihan Talay Bulvarı üzerindeki eşinin evinden çıkarken yakaladı. Polislere 'Tobias Göktaş' adlı sahte kimlik gösteren cinayet şüphelisi, araca bindirilmek istendiği sırada kaçmaya çalıştı. Bu sırada polisle zanlı arasında yaşanan arbedede 3 polis memuru yaralandı. Güçlükle zaptedilerek gözaltına alınan şüpheli, Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Adam öldürmenin yanı sıra gasp suçundan da arandığı öğrenilen Heisem Marie, emniyetteki sorgusunun ardından bugün adliyeye sevk edildi. Türkiye'ye sahte kimlik ve sahte pasaportla giriş yaptığı belirtilen şüphelinin, gerekli işlemler tamamlandıktan sonra Almanya'ya iade edileceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber